Valborg!

Hejsan alla glada!
 
Har ni haft en bra Valborg? :) Jag har haft en rätt bra men har upptäkt att jag är pollen alergisk fan va jobbigt. Jag börja spendera min valborg med Tilde på stan vi skulle igentligen gå med Sacha och hans kompisar men det vart inget så vi gick själva. Efter lite små shopping åkte jag och mammi till en brasa med en anna familj riktigt mysigt med brasa! Några gamla söta gubbar stog å sjöng en liten trudellutt också.Sen åkte jag å mammi och köpte peppar lax så goooott :D
 

♥ Boost ♥


Direttutu dutt direttutu dutt dutt direttutu direttut du du durururur

Blev bara tvungen att dela med mig av min natthumor. Klaaart bästa låten just nu när jag är rätt speedad. sjukt rolig och sjukt gammal!!

Vill ha sommar nununununu || tips på sommar kläder

 
 
summer
 
summer by klaran99 featuring star shoes

Tog mig lite tid till att göra ett sommar college med grymt snygga shorts och linnen,skor. Klicka på bilderna nedanför för att komma till kläderna  :)

Gratisbio.se! || Reklam jao

Hejhej jag ville tipsa er om Gratisbio där du kan som registrerade medlem samla enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen du kännar kan du sedan få en massa SF:s biobiljetter eller presentkort för! låter väll härligt?  Man kan jämföra Gratisbio med gratistidningar som finansieras via annonsintäkter. Gratisbio använder sina annonsintäkter på att ge poäng till deras medlemmar, som nu är uppe i över 400 000 st. och 42 000 unika besökare/vecka. Konceptet har blivit en succé dom har givit bort tusentals biobiljetter och presentkort.

Gratis bio samarbetar idag med över 500 välkända företag och webbutiker som är fördelade under olika kategorier så att deras besökare lätt skall hitta rätt.


Justin bieber prank.

 
Många har säkert redan sätt det här men sjukt kul! 

Tjatja bloggen || Second hand fynd! , kebab å loppis

Loppis var det idag då, alla mina barnprylar försvann. Loppisen var i alla fall inte en riktigt höjdare men ungefär 3000kr fick vi in! Och jag ska få halva av pengar för att jag hjälpte till tjohooo shopping time. Jag köpte även en ur snygg jacka från Levis av en annan som också hade loppis med oss, för bara 20kr!! Amajgad. Efter loppisen åkte jag och mammi in till stan och köpte oss varsin kebab, lavlife liksom.

Jag e så duktig så. || Glömde telefonen på bussen, shopping från igår

Bara några sekunder efter att jag skulle hoppa av bussen idag från skolan märkte jag att jag hade glömt mobilen på bussen! Asså ååh hur dum får man vara. Så för hoppnings vis kommer dom på xtrafik berätta om dom har hittat den på måndag. Så antingen kommer någon att sno den eller förhoppnings vis lämna den till busschauffören, mamma har spärrart telefonen iallafall. Förutom att vara dum och glömma telefonen på bussen så var jag med Mårten en kort stund sen städa jag lite hemma och sen firar nu att det är fredaaag.

Här är kläderna jag köpte igår:                                    

byxor: Lindex Tröja: Carlings 

 

 


Dagens dag idag. || Prov smitaren för shopping, hovslagaren

Helluuu, idag så hade jag engelska prov i skola som gick galant vilket jag är smått lycklig av. Sen så skulle jag ha stannat på skolan och göra No prov men när jag fick reda på i slutet av skolan att det var tjej kväll och 20% rea på typ allt i stan kunde jag inte låta bli att åka in och smitta från provet ehehehe. På stan träffa jag Julia och Emelie så jag gick med dom på rean till kl halv 7 och fick med mig ett par byxor från Lindex och en tröja från Carlings. Lägger ut dom på bloggen tomorrow. Sen så efter stan åkte jag till världens goaste häst och var med när hovslagaren var där.                                  

 

 


Valentine blonde and dangerous. || Vardag och film tips

Hej hopp!
Idag efter skolan så gick jag och Mårten till Ica och köpte lite kakor och typ hängde på en busshålls plats och var lustiga. Sen så gick jag hem å tog och gjorde ordning i trädgården. Jag tittade på en film ikväll som var sjukt bra och rolig som jag vill tipsa om! valentine blonde and dangerous heter den, helt klart värd att kolla på! 


Ny frisyr, satsar nog. || Swag

nejdå. Men tror ni att jag skulle passa i brunt hår? :o

Vardagslyx!

Passade på att lyxa till det med en riktigt lyx frukost. 

DET REGNAR

tjoho. Jag har längtat som en galen nånting i flera dagar på regnet och nu äntligen så här kl 11 med fullmåne,regnar det hihi :D 
                                                                   

Lite sent maybe men jaja || Stan med kompisar, justin bieber konsär

Jag har inte bloggat på typ as länge så tänkte ge det ett till försök :D, Idag var det väl sådär chill, skolan var svår som vanligt. Efter skolan åkte jag Alfred och Gustav in till stan. Vi typ flumma runt lite. Och vi har även bestämt att vi ska ha en lan kväll! (när nördar samlas och spelar dataspel i flera timmar) Vi får väl se hur det går för mig heh.. Jag har sätt att nästan halva sverige är i stockholm och tittar på justin bieber just nu. Känner mig sådär smått nere att man inte fick någon biljett. Liksom hur coolt vore det inte att stå i samma rum som honom? Men samtidigt är jag inte ett så jätte stort fan av honom men så länge han är ung och snygg och vissar magen är det helt ok för mig ehehe 
 

Dagens outfit.


Baby you're like a rainbow.

 

Åh orkar inte..

Att vakna upp en skoldag, dagen innan den härliga helgen. Måndag är det som jag pratar om mina kära vänner. Trött och inte villig att gå upp. Nä fy. Det bästa på skolan är i alla fall dom här sötnosarna som vi på våran skola har uppföt eller vad det nu heter eheheh

.


Stan med Tilde.

Hejho.
Idag var jag på stan med Tilde och köpte 1 eyeliner och sen masa svull på donken. Just nu viker jag tvätt som en vanlig ungdom. Aa.


Mys dag.

Idag har jag typ slappat på verandan med alla mina tusentals djur riktigt mysigt faktiskt, just nu skriver jag ett brev på danska..det går väl sådär heh. Tomorrow blir det stan med Tilde tjohohejsansvejsan.


Sen go frukost men vafan det är ju lov? :D


skojigt.


Hollister.

Wihoo gissa vad som kom på posten? 2st nya hollister tröjor! Personligen tycker jag inte om när det bara är en vanlig t-shirt och den blir helt plötsligt värd en massa om det är ett märke med. Men hursomhelst fick jag nå ryck och valde dom här 2 ändå haha..rätt så snygga är dom i alla fall!


Kaninhoppning.

På väg hem efter en jätte skojig hoppning tsm med bästa kaninen! Visst, visst vi var sämst av alla..visst,visst Kevin (kaninen min) typ satt still hela tiden men ni måste ändå förstå att det var typ allra första gången han fick se ett hinder..Men i slutet gick det ändå jävligt bra! Han sprang typ 1m och hoppa över ett hinder yeey framsteg 😏👌


Ankor.

Idag var jag med Benke på stan vi matade ankor som var jätte läskiga och jag vart vett skrämd när en gubbe kom joggande bakom mig..så aa. Efter det kl typ 3 åkte jag och mamma till stallet å red ut på Viking å pyssla om honom lite. Nu ligger jag typ i sängen och skriver ett inlägg här så ja..


Platta håret på en Bratz..

Jag har nu lärt mig att aldrig mer platta håret på en Bratz docka (till loppisen) det slutar med att håret brinner upp klart slut.


Dagen igår som inte ville bli publicerat..

Hellu, igår hade jag mamma och Lotta å Elin å Alice fixat till loppisen vi ska ha den 27. Jag har samlat ihop hela min barndom..helt otroligt att jag har ett minne för varenda liten sak. Som t.ex alla mina cirka 30st little petshops som jag var helt galen i som liten haha.Alla mina Bratz dockor ska vi också sälja. Alla tillsammans blev typ 300kr så här kommer cashen in :D


RSS 2.0