Påskmiddag.

Myspys idag med Elin å Alice, med en massa påsk mat å skoj. Var eran påsk bra? Glad påsk gott folk 😊


Påsk pynt!

Nu närmar sig påsken och allt påsk pynt är nu framme. Har ni tagit fram påsk pynt än? :) Imorgon kommer Elin och Alice och några i släkten på påskmiddag mysigt värre.


Bästa skolan!

Inte alla skolor som har ägg jakt på skolan för alla elever inte! Vi har även så härliga lärare som klär ut sig till påsk käringar och till kycklingar haha..


~ halvt lycklig ~

Bästa mammi har köpt ett par Acne jeans som kom med posten idag, och en Vs body splash + 2st Hollister tröjor gissa om jag är grymt glad? :D och imorgon efter skola är det äntligen,äntligen lov tack gode gud.


yo people all around the world.

hejhå tränigsvärk i hela fkn kroppen, efter att jag var miket miket duktig igår #credittometyp. Först sprang jag 2 km sen gick jag blandat med lite jogging 4km! Ojoj typ. Så ja nu sitter jag här och tråkar bör träna till på No provet men som vanligt gör jag inte det. Snaaart är det påsk btw :D

klädmärket ''boy london''

Klädmärket ''boy london'' har blivit mer och mer trendigt och jag har sätt det lite överallt nu (rihanna,Jessie J, nicki minaj och vanligt folk.) , och har tänkt precis som förmodligen dom flesta göööör snyggt,måste ha! Men sen idag läste jag lite om märket, och tänkte dela med er vad jag fick reda på.
Boy London är ett underground punkmärke som skapades 1977 och som länge associerats med nazistsymboler, enligt huffington post ska ett av deras första klädesplagg varit en tröja med Adolf Hitlers ansikte på och sedan dess har de producerat en mängd plagg med nazistsymboler som exempelvis swastikan på.
 
Här över ser ni alltså överst nazistpartiets symbol Die Parteiadler och under ser ni Boy Londons logga. 
 
Usch tycker att det här är jätte fel att folk går runt med ett nazist märke..:(  Tänkte att det kunde vara bra att veta om boy london med tanke på hur märket Boy london har blivit en succé för alla modeinriktade. 
 
Källa

Earth hour!

Earth hour nu, riktigt mysigt måste jag säga. Och ni alla måste bara erkänna att jag har världens gulligast mammi i backgrunden right? ;)


På kaninhoppning.

Nu plötsligt hamna jag här med en massa kaniner och hinder. Kollar när Hanna och Nova hoppar med kaniner som dom har köpt av mig. Jätte duktiga är dom! Sen ska jag på utflykt och sätta mig någonstans i skogen och plugga ehehehehehe


helg.

Tack gode gud! Nu är det heeelg. Wiho. Min helg kommer bestå av plugg,plugg,plugg. Haha dom flesta som känner mig har faktiskt börjat tro att jag är en sån här pluggis, men låt er inte luras för det är jag verkligen inte det är bara det att jag typ inte får något gjort på lektionerna och sen helt plötsligt har vi prov, och då står jag där som en hjärnlös zombie.

Min helg.

Hellu, eftersom jag inte har uppdaterat bloggen på typ länge så tänkte jag göra det genom att vissa vad jag gjorde i helgen. Det kan bli mysigt. Så aa

Det här är stort, det här är galet, det här är ett mirakel.

Så jävla stolt, fick mitt första A idag på min inlämnings uppgift om religon! Sen fick jag även alla rätt på Asiens länder och Europas huvudstäder. Vem vet jag kanske slutar som Einstein.haha..


Jag fkn måla en skohylla idag.


Plugg, plugg..

Åå fyfan var sjuk hela veckan före sportlovet och missa jätte mkt, så just nu sitter jag och kämpar med att inte somna framför skrivbordet.. Alla länder i Asien och alla huvudstäder i Europa yeey


In the school..

I throw my spanish in the air sometimes, saying AYYYOOO, no comprendooo..


'':)''


Fkn scary.

Börjar i skolan nu. Mycket läskigt.


Räddaren i nöden.


Hej hå i stugan

Den här dagen sög. Jag har typ inte ätit något på hela dagen och sen kollat på 5st filmer och bara legat i sängen..
Usch jag mår piss.


Perffa så här vid denna utmärkta tidpunkt!


Äntligen!

Äntligen är jag här! Efter att först ha sprungit till bussen och sen kommit fram och sen väntat i ungefär 2 timmar så gav jag upp hoppet på bussen så jag gick hem och vänta i en halv timme sen fick jag springa på 5min på 1 km till bussen sen trodde jag att jag hade missat den men sen 20min efter kom den tjohoo antingen måste jag verkligen ta och lära mig dom dära jävla busstiderna eller så är det nå fel på den här  staden.. Men nu är jag i alla fall här med benke halleluja!


Nu tittar solen fram!

Nämen titta vad äre som jag ser? Sooool tjohooo. Äntligen! Om ungefär precis nu ska jag gå ner till bussen och sen kanske träffa Benke där det ska bli skoj så ja. Vad gör ni en sådan här solig dag? :D 

Min dag idag. *slapp*

Måste bara erkänna att jag är rätt stolt över mig själv som gjorde den här bilden på photoshop #credittomyself 

I dare you.


- Wings -

Något som har blivit väldigt populärt är vingar på olika tröjor från Hunkydory som jag är sjukt sugen på att köpa just nu! Det finns även en massa vingar på bland annat smycken, skal m.m. Jag har ett rätt så fint halsband från gina tricot med ängla vingar som jag gillar rätt stort.

Filmer..

Igår var jag med Julia som jag har saknat en massa, idag hade jag hoppas på att få träffa lucas men det vart flyttat till på torsdag. Idag har jag typ suttit och bölat till 2 filmer som var himlans sorliga men grymt bra! 
 
 
 

RSS 2.0