Nämen hej

Nämen hej här sitter jag i bilen försenad till en nyårs fest och knäpper ego pics mitt i stan konstigt nog stirrar alla lite skumt på mig undra varför..hihi busigt.


Nyårs naglarna är fixade och bereda för ett nytt år!


natthumor med kiki genväg.






Ny jacka!


Titta vilken glad chey som har skaffat sig en fläta 😋

svar ja jag har tråkigt.


Sov till kl 7 idag..

Jupp ända tills nu.. Asså jag måste ha gått i ide eller någonting.. Mammi här försökt väcka mig cirka 5 gånger, ropat på mig ungefär 10 gånger, väckt mig 2 gånger extra med hundarna och startat brandlarmet 2 gånger.. Helt sjukt ändå så vakna jag inte, så där gick den dagen.. Suck :(


Nytt från Sundsvall ✨

Vit linne med krage H&M 179kr
Stickad grön tröja från H&M 249kr
Mönstrade byxor från H&M 249kr
Vit blus med krage från H&M 199kr
Blå tröja med nitar på från bik bok 400kr
Svart tröja från Monki 100kr
Ögon skugga från Lindex 20kr
Shorts med nitar på från Lindex 75kr (billigt!!)
2 bh:ar från Lindex 190kr


Nuuuu sticker jag iväg på mellan dags rean i Birsta wihoooo


GOOOD JUUUL

Jag önskar er alla en riktigt häääärlig jul! Nu ska jag ta och se på BAAATMAN :D


Julafton 2012.

Jahopp då var det julafton den dära magiska tiden då alla barnen bara längtar efter att få öppna sina paket på morgonen den dära tiden då alla familjer och vänner samlas för att berätta att man älskar varann. Ändå har jag absolut ingen jul känsla. Känns riktigt tråkigt..kände likadant förra året,kände likadant när jag fyller år. Nu för tiden känns det bara som att det är presenter först sen godnatt vi ses imorgon sen blir det vår vanliga retur. Nej men det jag försöker säga är att jag saknar att ha alla nära mig och fira jul tsm. Så himla tråkigt när man har halva släckten i Stockholm och sen andra halvan i Danmark tsm med pappa och mina halv syskon, och kusinerna bor i Norge.. Usch känns så trist att aldrig ha firat jul med min egna pappa. Men jaja i år ska jag fira tsm med mamma, mammas faster, hennes man, mammas kusin och hans tjej.. En massa mys tsm med gamlingar yihaaa vilka firar ni med? :)


New in ✨

Allt är ifrån Gina tricot.


tja

klockan är i hundra och har lovat mammi att gå upp extra tidigt imorgon för att hinna åka till hästarna och jul städa..ny design är uppe också ägnade mig några timmar till den så just nu är jag väl väldigt trött..så aa shoppade med mamma idag = extra mycket shopping :D Lägger upp kläderna imorgon men nu ska jag ta och dra mig till sängen yihaa..

Vad hände med yolo dagen?

inte vet jag men överlevde gjorde jag i alla fall. 
 
Detta är vad jag nu har gjort:
Tagit på en bil.
Rullat ner för en snö backe.
Stått på en väg.
Gått över en väg 2 gånger.
Smakat äcklig jul mat.
Snubla i trappan sen slog i huvudet i en lampa.
 
 
 

SÅ SJUKT HELT UNDERBART BRA

helt otroligt att man kan sitta hem och glädje pippa som ett djur till en artist liksom? Men det är vad jag ägnar mig till just nu... Eftersom världens bästa ulrik munther har fixat musik video till san francisco says hello!! Så otroligt grymt bra så jag dör, bokstavligen. 

du måste skämta..

å herre gud tycker så himla synd om den här killen..
 

Tänkte bara passa på..

hejhej imorgon ska jag ut i världen och upptäcka mitt liv!! hah.. Säg några förslag på vad jag kan hitta på i kommentarerna så kommer bevisen imorgon :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill ha förändring :/

 Har värkligen börjat tröttna på min design nu usch. Någon som gör designers gratis? eller någon som har någon bra idé på hur jag kan göra? :D 

Detta kallar jag häääärligt!

 

Fuck you.

Så jävla less just nu..


Raaandomare..


the luckiest girl on the planet ✌.


Lucia-härligt att svimma ihop..

Idag vare ju lucia vilket gav mig några problem.. För det första hade jag inte kommit på hur jag skulle ha håret för det andra kunde jag inte hela dikten dessutom hade jag svarta strumpor.. Real problems over here..
Sedan på lucian var jag mer nervös en vad jag någonsin har varit hela mitt liv. Alla frågade om jag var ok, jag drack ungefär 30 glas med vatten törstade ändå till döds när det var lucia. När vi skulle gå in var jag en stel pinne med ett hårt icke leende. Sedan efter den första låten var det helt ok men när vi hade 1 låt kvar det var då DET hände bampampa.. Det börja med att jag typ svettades ihjäl sen blev jag allt mer svimmig och tills slut svimma jag då det roligaste var att det var rätt så härligt att svimma det var som en film (första gången jag svimmar) . Det börjar med att man ser lite suddigt sen vaknar man upp med ungefär 10pers som står och glor på en. Sen ser man bättre börjar tänka på vart man är och sen hör man även vad dom andra säger det är då choken kommer.. "Hur hamna jag här" "hur ser mitt hår ut" "syns mina trosor" "vart tog ljuskronan vägen" "har mitt hår brunnit upp" är jag fortfarande snygg" haha..Så jag börja helt enkelt skratta medans minst 2st stod och grät och jätte många såg oroliga ut på mig eftersom det tydligen såg så läskigt ut när jag svimma ihop.. Så jah det sluta med att jag lucian och 3st tärnor svimma lyckat!


gissa,vem är det som är hård och grön?

jo moooi.

...


Luciaaa

Idag var jag på Lucia då Vicktoria var Lucia. Det var jätte kul och riktigt mys pys! Just nu sitter jag väl bara och chillar yolo.

I really like you.


mys!..och köttbulle krig...

idag sover Julia över, vi har haft jätte mys med chips och dip och godis sen har vi ju haft köttbulle krig och vatten krig också..En vanlig mys dag!

finaste.

Idag efter skolan var jag hos min allra finaste häst <3,Viking. Jag fick rida för Nathalie som var jätte duktig på att lära lärde mig tredubbelt mer än vad jag gör på 1 rid lektion!

feeling like a pro!


we heart it.

haha älskar bara den här bilden haha ...:

Det här har jag gjort idag.


Ny friendo 💗


Julskyltning!

Fråga mig inte vad det är men det var i alla fall något som jag var på idag med Julia. Det var på stan, det fanns julpynt, det fanns några människor som sålde lussebullar,knekt,kakor m.m, det var kallt som in i, vi var där i 1 timme, träffa Mina och Agnes och fika, jag hade 200kr med mig slösade allt på en naglacks design pensel,lussebullar,choklad,tuggummi och en lussebulle. Och det var dagen idag :).


1 Dec.

..var ju igår. Då jag hade riktigt slapp! Dagen börja med att mammi kom in i mitt rum med en julklapps kalender med mysiga ljus runt om. Kl var 2 på dagen då..samma tid som jag gick och la mig, låter ändå rätt logiskt? När jag tittade ut från mitt fönster såg jag även en otroligt massa snö ute, säkert 1 halv m snö helt sjukt! Senare på dagen skotade jag och mamma och tog hand om veden vilket kanske inte låter så jätte slapp men men det måste göras.. Sen vart det julpynt som jag tog hand om. Vi slutade å fira med bästa middagen!


RSS 2.0