Vi kör på denna istället..

Detta kommer från och med nu att bli en oaktiv blogg med inlägg då och då, inte ofta men ibland så.
Istället för en blogg med inlägg om att jag ska blogga en massa och gör det en dag. Så säger jag iställlet det nu, inlägg kommer och kommer å går här från och med nu :-)
 

Min prins

Idag har jag varit med bästa Viking ❤️. Tränade han lite grann, och sen var det direkt hem till att plugga..


Nya naglar.
Tips! Vaseline som primer.

Hade väldigt tråkigt en dag och ville testa på nått nytt. Så jag testade att ta lite vaseline på ögonlocket och sen applicerade & mixade jag några ögonskuggor. Och det gav verkligen resultat! Dessutom satt det hela dagen. 
 
 
 

BACK ON TRACK

 
Nu har det varit en lång tid från när jag tog tid och har satt mig framför datorn och bloggat . Men nu ska det bli ändring på det! (hur många gånger har inte jag sagt det?).
Har jag inte varit med kompisar så har jag haft plugg att göra, har jag inte det så har jag haft en tv och en väldigt jobbig skön soffa. Men nu när blogg appen har uppdateras och man kan göra tidinställda inlägg så har jag väll inte så mycket mer att skylla på..
På den här tiden när jag har bloggat så skjut dåligt så har jag ändå vissa dagar känt kliandet i fingrarna och kommit på en del ideer att blogga om så nu för hoppnigsvis så kommer jag blogga så mycket jag kan. :)
 
Btw, en ny blogg design kanske kommer upp snart också!

RSS 2.0