Nooorge || vardag

Fösta skoldagen efter Norge var idag, kom hem igår kväll på söndagen. I Norge har jag varit som sagt på min kusin konfirmation och sen har jag shoppat för 3000kr wihoo. Släckt hit och ditt, tårta överallt och huset fullt med hundar. Otroligt mysiigt

Norge här kommer jag!

Igår var jag på Agility med mina små sötisar, som var sjukt duktiga asså jag fattar inte. Stolt matte här liksom. Sen efter Agillitin passa jag och Tilde på att gå till stan för att hitta avslutnings klänning med hitta typ inget :(. Men men just nu är jag påväg mot Norge i bilen, ska bli jätte kul! Sen på vägen ditt ska jag och Mammi på spa hotel och ha det gött där. Hejsvejs


Michael Kors.

Åååh just nu skulle jag verkligen tacka ja till en Michael Kors väska eller ett par ballerina skor! Ett måste.
Hans som har skapat märket heter  Michael Kors ( ganska logiskt? ehehe)  som man säkert känner igen från  domarna i  Project Runway. Märket Michael Kors är mest känt för väskor,klockor, plånnböcker eller skor.
Jag kommer nog aldrig få en väska av mammi men vad är det för fel att drömma? ( eller tjata..)
 
Michael Kors
 
Michael Kors by klaran99 featuring michael kors


Pixie Lott. || Grymma tips

Har börjat fastna grymt mycket för Pixie Lott och hennes musik, så grymt bra är hon! Här är några av mina favoriter: 
 
 
 
 

Stackarn.. || Min lilla woffi woffi

Min lilla bäbis har nu blivit av med manligheten..(kastrerad) och kommer förhoppningsvis inte jaga tjejer längre så att alla grannarna blir galna på att dom måste stanna bilarna för att han står mitt i väggen :-)
                            

Soooooommar || Sommarshopping


Hallohallo en glad chey här! 
 
För det första ja jag suger på att blogga.
För det andra har jag inge andra.
 

Den här helgen har varit helt ok. Och solen skinner lika I wanna marry u. Så skönt.
Det ända stora problemet jag har är att nu under vintern har jag verkligen längtat över att få ha på mig alla mina sjukt snygga shorts jag aldrig hann använda förra sommarna..Härligt när man får reda på att dom inte passar längre.. Sen så hittar jag typ inte en ända sommar tröja att använda. Men börja inte sörja för mig, Imorgon ska jag få massa shopping pengar + en ny skinnjacka men det är inte det ända om exakt precis 6 dagar åker jag till Norge! Eftersom min kusin ska fira konfirmation. Sen på vägen ditt ska jag och mammi min åka på spa. Hur härligt?
 
Min helg har sätt ut ungefär så här:
 
 
   
  
                                            
                      

Toaletten.

 


Bloggbrist..

Den här veckan har jag inte bloggat mycket alls men jag har nog bloggbrist..och en massaaa jobbiga prov hela tiden. Jaja, den här veckan har varit grym + att vi sluta 2 dagar innan helgen tjohooo för den här kristihimmelsdagen. Den här helgen har det varit första mjukglassen tillsammas med Tua sen massaaa godis chill och jag har varit på konstutställning. Som var väldigt intressant kan man väll säga.. Jätte fina tavlor samt koppar, disktraser mm. Sen har jag även varit med världens gosigast hästisarna! Kramkram

Pepp!

Kände bara att jag ville skriva av mig och  hoppas lite av det här fastnar! :) 
Sen så har jag även en del jätte bra pepp bilder som kommer här: 
 

Appar

Tänkte tipsa om ett par jätte bra appar som jag använder mig av, here they come! 
Instagram - Helt klart ett måste! Följ mig @klaramartinsson.
Blogg.se - Mobilblogga, godkänn kommentarer, läs bloggar och lite sånt.
Bloglovin - Läs bloggar.
Kik - Fria sms till alla som har en användare. Man kan även ha gruppchatta! ( kika mig om ni har lust! @Klaran99)
Pixlromatic - Redigera bilder på mobilen.
Frametastic - Gör egna kollage.
We♥it - Leta inspiration och tidsfördriv.
Flickr - Inspo.
Facebook - alla vet nog vad facebook är men aa, Själv är jag typ aldrig ine men bra när man har tråkigt.
Radio Play - Ett riktigt big yes för den här appen!  Man kan som medlem (helt gratis) ha typ en egen radio där appen sparar alla låtar du har klickat på gilla knappen och sen spelar även liknande sådana låtar! Perfekt för att ta sig igenom mattelektionerna och springrundan. Samtidigt om du ska ut och springa finns det en speciell radio som heter Run Nation grym är den!!
Till - För att hålla koll på hur många dagar det är till aktiviteterna du lagt in i kalendern. 31761 dagar tills jag fyller 100år..
Youtube - Ett måste.
RunKeeper - Bra tränings-/springapp!
Standby - utlösare till mobilkameran.
Hitta.se / Eniro - Bra att ha!
Victoria's secret - Lovelovelove.
CocoPPa - Gör dina appar personliga. 
Campus Life - Beroende framkallande spel och tidsfördriv.
Visste du att - Rolig onödig fakta.
Skype - Ett måste!
Period Tracker - Det enklaste sättet att hålla koll när mensen kommer ehehhe.
Pix - grymt bra app för att redigera bilder.
SnapchatEn rolig app då man kan skicka random roliga bilder på sig själva till sina kompisar.Snapchata mig:
@klaran99
Polyvore - Gör egna collage med kläder, lär dig klädmärken , följ andra. Följ moi @klaran99


Soooommar <3 || vardag.

åååh fyfan va skönt! Nu har äntligen sommarn börjat synas, blommorna växer, solen skinner, ljusare dagar åh va häääääärligt! Idag var jag med Tilde på stan igen en kort tur för att kolla på avslutningsklänning. Jag skulle också fixa mina ögonbryn men eftersom någon har tagit min plånbok (skyller på det istället för att erkänna att jag säkert har glömt den på skolan) så hade jag inga pengar på stan..Tillslut svälte jag och Tilde ihjäl så vi fick pengar av hennes mammi och köpte chips och jordgubbar på Ica. Men sen precis när vi hade handlat ringde hennes mamma och hon skulle åka hem så vi satte oss som normala människor mitt i stan i parken och tryckte i oss jordgubbar och chips så fort vi bara kunde.. hah.. 
 
 

Dagens outfit.

                               

@stress


Chillar på buss hållplatsen som en vanlig ungdom || vardag,igår och idag.

Ledsen över att det inte blev så mycket bloggning igår men vart alldeles över trött för att blogga. Jag satt typ och skypa med Gustav och Alfred till kl 3 bara för att föröka ladda ner ett sånt här nörd spel (lol heter det) jag vill liksom passa in 😋.Igår var jag i alla fall med Tildestan vi hade jätte kul och kände oss lite extra coola när vi köpte Loka choklad och Loka Ice cream som alla andra.. Hursomhelst smaka dom sisådär jag hade förväntat mig mera men rätt coola smaker ändå. Just nu sitter jag på buss hållplatsen och bara är lite små cool sådär helt ensam väntande på dom här bussarna som alltid kommer sjukt försent..sen så ska jag åka in till stan och vara med Benke, Wilma och Madde. Förresten gjorde jag en ny design igår kväll vad tyxs? :) 

   

    


Outfit.

 
Loveeee
 
Loveeee by klaran99 featuring slim jeans

 
Den här outfiten känner jag var lite tråkig och jag skulle gärna vilja sätta in lite färg men kom inte riktigt på något snyggt att ha med. Man kanske kan ha ett par färgglada smycken? Jaja hursomhelst älskar jag ändå den här outfiten. En Odd Molly blus och en  Michael Kors väska och ett par Jeffry Cambell kan det bli bättreee? svar ja det kan det säkert men aa 😁

Boost ♥


Träning || tips på as bra appar!

Hejhej!
Idag passa jag på att springa i 45min och sen köra abs exercises (vet inte vad det heter på svenska)  i 20min och sen använde jag mig av appen ''daglig workouts'' som jag körde helkropp på i 15min kötta kötta👊😏.  Känner mig duuuktig. Här är några smarta app tips som jag använder mig av:



Mys pys

Tog mig lite tid till att mysa i det fina vädret. Soligt värre. Och nu blir det att plugga om engelska verb till provet imorgon skojigt..


♥ Boost ♥


RSS 2.0