Its raining sperma halleluja..#måstebara


@förfryser

säg vad ni vill om mig I dont care men ja som vanligt har jag glömt nyckeln till huset på
skolan.. så just nu sitter jag ihopkrypt i en stol längst in till dörren så att jag kan
ha wifi.dör snart, har suttit här sen kl 3 och nu är hon 5..


Hjääärtan

Fixar naglarna är en bra sak att göra när man har tråkigt, aa det är det


Typ dog.

Han kom upp i tv rutan, och vände in och ut på hela mig från inälvorna till hjärnan.. mys pys. Fyfan va snygg säger jag bara.
Jag lyckades inte knäppa världens bästa bild men jaja..


le me happy.

Hej. Igår var det en väldigt tuff dag men det fick jag igen nu! Hoppas bara att det håller i sig ett långt tag nu! Så aa idag var det väldigt bra man kan säga att jag fick ordning och reda på mitt liv eller i alla fall halvt, men det är en bra start! Nu sitter jag i bilen och är jätte happy för jag ska få sushi till middag omg liksom asså typ vilken lycko ost jag är.


le me sorry

Jag har inte bloggat på typ 1 vecka vilket jag säger förlåt för men nu är jag tbx! Så aa. Jag kan väl inte säga att ni har missat så speciellt mycket, i söndags var jag på bio med min allra bästa lucas. Sen har jag varit i stan köpt en tröja. haha känner att mitt liv är väldigt tråkigt just nu men det har varit mycket läxor nu också typ 2 prov i veckan och 3 läxor..Därimot ska jag dela med mig 2 låtar jag har fastnat för nu!
så aa peace out eller något
 
 

HAHAHA kul.


Hur gick det i söndags? Och dagen idag.

Jo i söndags gick det väl sådär.. Efter 1 timme och 30min fick vi start på bilen igen! Fast då hade ju redan Lucas och hans kompis spelat klart på bowlingen men som tur kunde dom stanna en liten stund till så jag hann vara med dom ett litet tag å sen så ses vi den här söndagen igen woop woop. Idag var jag på stan med michelle och hade sjukt kul det vart inte så mycket shopping som vi hade trott men kul hade vi i alla fall, och nu.. Ja nu sitter jag i min ensamhet och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte men orkar typ inte.. Ja som ni ser har jag rätt tråkigt..


OUFF! date katastrof

skulle träffa lucas och hans kompis och mina 3 kompisar idag å bowla men självklart ska det vara strul..bilen fungerar nämligen inte, är en halvtimme försenad..kommer kanske till och med missa allt ihop..biljävel ;_;


3 små roligt fakta om mig.

1. när jag är ledsen och har människor runt om mig så är jag flum riktigt jävla flum..ibland låsas jag att jag är emo ibland att jag är en flygande elefant som inte bryr sig vad andra säger eller så sitter jag tyst och inte hör vad dom andra säger förutom vad mina egna tankar säger..

2. jag hatar och då menar jag verkligen hatar när folk skriver mm vet att det är väldens töntigaste grej men jag har i alla fall fått i mig att jag hatar det..

3. jag älskar apor. Totaly älskar dom. sååå söta


hihi

mitt och Michelles sätt att plugga på engelskan..töntar


Kämpar för bättre betyg!

Är uppe sent nu för ett prov som jag har imorgon om astronomi och just nu sitter jag och bara kämpar på för att få in det dära om årstiderna i mitt lilla huvud..det går inte så speciellt bra..

woop woop ♥


nu stänger jag av allt och går å lägger mig

intressant btw. jag tyckte det btw.


Dunkar dålig/grym musik..

Tjatja eftersom jag ändå inte har något att göra så sitter jag just nu och dunkar musik i lurarna tipsad av Jemma som jag hade lust att tipsa er! Your favorite martian heter han som sjunger tror jag om dom inte är en grupp då..aa men jaja.. Grymt bra är han i alla fall han sjunger väll rätt så mycket rapp blandat med sorg och kärlek.
 
 

första skoldagen..

Helt sjukt otroligt tråkig var den snabbt som tusan gick den också usch..jag höll mitt nyårslöfte i alla fall kom inte försent till en ända lektion fast det kan ju bro på att den var så tråkig. Nu är jag hur trött som helst och just nu tänker jag bara låsas älska mitt liv och typ försöka sova resten av dagen typ..tog någon random bild bah.



SÅ JÄVLA TAGGAD

skola imorgon, det är nu exakt nu, eller ja..imorgon då..som jag ska visa vad jag går för nya nyårslöft om att komma i tid till varje lektion hääär koooommer jaag! :D

Nyfiken som jag är när börjar ni i skolan?



thehehehe..


dagen idag

hejhej dagen idag börja med att jag och jemma vaknade kl 2 och fixade oss till stan. På stan mötte vi Lucas och hans kompis dom var lite små sura på oss bara för att vi kom 1timme försent..så vi hann inte snacka så jätte länge eftersom dom skulle åka med bussen så vi gick till bion istället för att titta på mammas pojkar men vi var 1 timme och 1 halv timme för tidiga..men den tiden slösa vi på att ha grymt kul i biografen..det vill säga ända tills en från personalen kom och sa till oss dom hade nämligen hört allting. Bland annat när vi dansa gangnam style, körde luft fotboll , dansa tango hade lite kris på toan m.m...just nu har vi lööördags mys med ansiktskmasker och godis! <3


hej vi är 2 cheyer på 13år som har väldigt tråkigt och gör skuggteater

hihi kul va?
hihi en pålle
 
hihi coolt

jemmaaa in the house !

nu är min babe här! hon kom igår med tåg och nu har vi gjort allt möjligt kul ! woop woop jag har saknat den här tjejen så jävla mycket så himla kul att hon kunde komma över helgen :D Igår när hon anlände så var vi uppe till kl 06.30 vi hade tänkt från början att dyngna men det blev istället att vi sov till kl 15.00..och vi hade tänkt att gå på stan idag nu men det hinner vi ju inte nu haha.. Men igår kväll så skypa vi med gustav och hans kompis sen när vi tröttna valde vi att sminka oss till japanska dockor och sen vara vi ine på chattroullet och spöka lite grann haha :D
 hihi fina..

Saknad.

Gud vad jag saknar sommarn extremt mycket! Solen, vattnet, värmen.. Kunna gå i bara shorts och linne, slippa dem hemska ute kläderna. Snälla sommar kom tbx är du snäll :'(


Väntar och väntar..

Riktigt lycklig nu! Jemma kommer nämlingen hit från Stockholm nu vilket jag veeerkligen ser fram i mot ska bli stört kul! hon kommer nu ikväll så jag får vänta lite till.. Just nu sitter jag med en ansikts mask i ansiktet och lyssnar på världens bästa låt Breakeven av The Script grymt bra är den! :D 

Mina smycken.

 


Big in japan mys ♥

Vet att jag borde gå och lägga mig,vet att mamma kommer bli jätte sur om jag inte gör det,vet att jag måste gå upp tidigt imorgon men ändå fasnar jag.. Ligger i sängen med datorn och en katt som är fy hundrade jobbig och tittar på ulrik munther big in japan (filmen) som jag har misat att kolla på svt så tog mig tid att mysa lite framför datorn och ja..titta på big in japan.

wanties !

såg nu att det vart lite fel på bilden..fixar det imorgon!

HAHAHAHAHHA awesooome

 
 

Följ mig på blogglovin !

Jippy nu har lilla jag skaffat blogglovin liten länk till den ser ni här:
följ gärna! ✿ (jag gör gärna blogglovin byten)

GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år på er då folks!
Mitt nyår var väl sådär inte så jätte mycket fyrverkerier men där i mot firade jag med Elin och Alice vilket var jätte kul!
Mina nyårslöften :
Ta tag i skolan.
Komma i tid till varje lektion.
Jobba,jobba,jobba med skolan och bara go for it! 👊
Börja gå och lägga mig i tid och gå upp i tid på morgonen.

Hur vart eran start på ett nytt år? Har ni några nyårs löften?


RSS 2.0