Buh.

 
Ja det är okej att sova hos mamma och pappa ikväll. Glad Halloween! :D

Chillar med coolaste ungen nummer2!

Efter mig då..

Har varit och spelat lite Nintendo med Filip hade jätte skoj! Förutom att som vanligt så spöar alla yngre skiten ur mig på sådant.. Haha blir mest irriterad när jag spelar så mitt nöje är nog mest att titta på haha. ;)


Jag hade godisförbud och inte chokladbollsförbud right?


if you only knew how much you still means to me..

Wäää.:3

Haha nej men har otroligt tråkigt så det ända lilla jag gör just nu är leker lite med instagram..
Btw följ mig!: klaramartinsson

Braa höörs hääj..


Vad kan man hitta på för bus?


Just chilling.

 
Med Tuaaa. Tidigare var vi även på stan och hängde men jag köpte bara min efterlänktade jacka från hm för 599kr.
Vi har sprungit ner från rulltrappor vi har åkt barn bilar och helikoptrar vi har lekt med en studsboll vi har följt efter främlingar just the normal you know..
puss och kram.

NEJ NEJ ÅÅ SNÄLLA SÄG ATT JAG DRÖMER!!

Ååå ångest jag vill inte jag vill inte jag vill inte snälla snälla säg att jag drömer!! Åh, gud det snöar. Och jag får någon panik. Jag HATAR vinter. Usch och fy. Kallt,snö,röd näsa,förkylningar,halkar på is, nää usch jag hatar verkligen vintern. Det ända bra med den är julen.
Vad tycker ni om vintern?


Utmaning!

SHO!
nu är det nämligen så att jag har bestämt mig för en riktigt stor utmaning!! Jag ska överleva utan godis i 10dagar från och med imorgon go me! (passar på att tjocka till mig till imorgon).. 
 
Wish me luck! 

Nu är det dags för lördags mys!..

Nu är det dags för lördags mys! Med en massa chips och en massa godis och clementiner.. Ska titta på den nya filmen Snow white and the huntman med Kristen stewart i huvudrollen hoho.


Pumpan är redo för Halloween!


Jag.Älskar.Dig.Mamma.


HELT OTROLIGT.

Igår kväll var jag uppe och höll på med den nya bloggdesignen ( som för övrigt är uppe nu) och tappa helt bort tiden! Jag satt uppe till kl 4! And guess what? Jag vaknade kl 3 helt sjukt hela dagen är över. Mamma har både handlat, jobbat och varit hos hästarna medan jag har sovit. Helt sjukt!


Ett gott nytt LOOOOOOV

heeejsan och välkommen till mitt crib just nu är det lov i en hel vecka börjar starta lovet med goodis. Finns inget bättre en godis. punkt slut jag är kär i godis. punkt slut nu ska jag gifta mig med herr godis. punkt slut ha ett riktigt häärligt lov alle sammen..
 
om någon undrar så har han inte bröst det är magrutor..
 
 
 

Första friidrotts tävlingen!

Idag var jag med på skol-dm. Vilket var min första friidrotts tävling. Ni kan bara gissa hur nervös jag var.. Ska jag vara helt ärlig är jag inte alls så speciellt nöjd heller. När vi skulle hoppa höjd får man ju alltid börja på en höjd och då tog jag 1,5  typ det lägsta..det värsta av allt var att jag var stell i hela kroppen och så jäkla nervös att jag höll på ramla om kull.. Och just det tror jag var som gjorde att jag inte ens lyckades hoppa 1,5 gud jag skäms fortfarande.. Jag kom därimot 3:a i 60m men då kom jag inte med i finalen men är ändå rätt så nöjd för trotts allt höll jag på tappa både byxorna,linnet haha jag skulle lika gärna kunnat stå i bh och trosor där ine tillsammans med alla minst 100pers...
 
Hela vårat gäng jao. Dom andra skolorna hade typ 10-20pers i sitt lag och kom i stora bussar medans våran skola (alltså bara vi 4) som bara vi hade anmält oss åkte i en lite bil för you all know whoop whoop here we come!

AHAHAHAHAHHA kul.

 

Even in hard times you need to smile..

Hej fett dyster rubrik och allt men aa kände för det nu aa hej då.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit.


Hemma gjord ansiktsmask på G ja0.

Riktigt fula ja, riktigt osminkade ja, riktigt coola ja, rikligt med avokado blandat med turkisk yoghurt och olivolja över hela ansiktet jajamensan!


Bakat cupcakes med Julia!

Igår sov jag över hos min kompis Julia och idag bakade vi både fula och söta cupcakes som där i mot inte blev så goda men visa av dom vart väldigt söta i alla fall!..


Ända sättet att väcka mig..


Mys pys med Pojkvännen och en Michello ❤

Nämen tjänare, Idag efter skolan följde min nya kille, Erik med mig hem för första gången vilket var väldigt pirrigt men ändå så klart väldigt kul! När vi kom hem till mig så myste vi lite framför tvn och sen kommer min stjärna Michello och öppnar dörren och ropar HAALLLLLÅÅÅ hahaha det förstörde stämningen lite men hon var så välkommen så :D. Vi fortsatte se på tv bara med en liten rolig söt Michelle som var lite över allt haha. Sedan gick vi upp till mitt rum och hängde där och hade kram mys typ haha nej men jag tror jag är kär <3. Sen förstörde det ju lite när jag hade lika jäkla flum kul med michelle som vanligt samtidigt som jag skulle vara lite gullig med Erik..


#Kärlek #till #slush


Kebab käk!

Länge sedan jag var på ett kebab ställe men nu jävlar åt jag tsm med Elin och Alice nästa upp en hel, hell yeah och fyfabian va gott det var!


Dagens outfit.

c00l jag är.



Fredags mys på skolan!

Hej hopp!
Idag på sista lektionen hade vi lite fredags mys med ostbågar och läsk från vår lärare Anki. Dock gillar jag inte ostbågar men hallå om man får sånt helt gratis på skolan så måste man ju ta för sig ;)


Bara jag som tycker att våran spanska är lite vad ska man säga..? Misstolkande?


Släckt middag!

Idag efter skolan åkte jag och Maja buss in till stan. För att gå på Ica vilket inte låter så normalt att göra i stan när det finns en massa shopping..På Ica hade dom någon slags liten L'oreal fest då det var 20% rabatt på allt från L'oreal .Man fick även en goodie bag med nästan precis everything som behövs när man gör ordning säg på morgonen även naglacks borttagning och naglack . Just nu sitter jag på släckt middag med en massa gosigt söta pensionärer! Jätte trevligt har vi det :) .


@true


Skolaaa <3

Bara jag som känner av lite kärlek till skolan? haha trodde aldrig att jag skulle säga något sådant men trivs så himla bra! Vist matten och NO går det till helvete med men det är väl bara att köra eller? ;)


Hej jag har väldigt extremt tråkigt.


Hemma från träningen!

OUFF! hemma från Friidrotten då vi mest jogga så himla skönt att rensa huvudet från allt ihop och bara tänka på andningen och sen känslan man får när man kommer hem och förtjänar sig en gb sandwich!.. Det är kärlek <3


Tildis <3

Igår kom Tilde hem till mig så att jag kunde hjälpa henne med hennes nya blogg med design också men vi hade typ 2timmar på oss så jag han bara göra lite på hedern men ungefär så här ser den ut nu:


Hur fan gör man när man faktiskt på riktigt liksom heeeelllt på riktigt kan få välja mellan dom man vill ha?


HAHA ok nu kör vi!


Wilmaaa

Hej hopp idag var jag och Wilma och red ut en sväng i skogen men sen så kommer spänningen min häst Leya stegrade sig typ 5gånger när jag satt barbaka omagashhh.. Sen åkte vi hem till mig och så bestämde vi oss att gå till våran lanthandel och köpa godis men haha när vi hade typ gått hela vägen så ringer mamma och i det samtalet fick jag ju reda på att dom stängde kl 3 och klockan var 5 då.. Men som tur kom glassbilen och rädda oss! :D


HARE FETT BRAH.


Bibliotek.Museum.Stan.Sova över.

Hejjjjjjjj idag var jag på skolan när alla andra hade studiedag åå va kul! Efter det gick jag på stan med Wille, Elin,Maja,Loa och Thilde de var jätte kuligt just nu ska jag soooooovvvaa över hos min grottmänniska see you later bloggen!


HAHAHAHAHA kul.


Ny skjorta från sisters.❤

Igår kom mammsen hem med en duper duper snygg skjorta från Sisters and I'm love it ❤.


Med michello.

Idag efter skolan var Michelle hemma hos mig ett tag. Vi skulle göra matte läxan men istället så garva vi tills vi inte hade någon luft kvar och Michelle börja blöda i örat haha cp <33


Tips på grymma toppar!

Har hittat en ass grym sida med jätte coola tröjor som jag ville tipsa om här har ni en smått fin (☞゚∀゚)☞ länk


Dagens outfit.


Dagens "enkla" outfit.

Btw aporna fick hänga med eftersom dom är så gudomligt söta <3


Geeeeeeee miiiiigggggg

Godis nu nu nu nu nu och nu åå vill ha det nu! Fyfan va beroende jag är..D:


Redo för prov!

Något smaskigt klart! Dricka klart! Alla prov böcker framme klart! Tvn av inte riktigt klart..


Fixat naglarna.😊


Dumma buss.

Martinsson har gjort det igen!
När jag skulle hoppa av bussen från skolan glömde jag att klicka på "stanna" knappen så jag åkte lååångt och våga knappast ropa stopp så jag fick panik ångest och börja nästa gråta.. Men som tur åkte Michelles kille Filip och Fredrik som går i min klass med i bussen så jag fick låna Fredriks mobil men jag hade typ bara några sekunder på mig att ringa eftersom närmaste bussavstället var nära då. Så då hade jag riktig tur att Michelle har en jätte snäll pappa som åker och hämtar mig och skjutsar hem mig. Och mamma jobbade då så hon kunde ju inte skjusa mig. Sååå tack Michelles pappa!


Dagens outfit.


RSS 2.0