KÄNSLAN.

När man inte har hört musik på 2 dagar och sitter sjuk och hes och sedan sätter på spotyfi = ett jäklandes dansande och hes röstande hoppande upp och ner klara överallt. FAN VA FESTLIGT! 
Osminkad, i pyjamas fortfarande festligt värre..

SÅ SJUKT JÄVLA BRA.

 

#Tränar på en dikt

Den här ska jag kunna till på lucian helt utantill! Snälla ge mig ett mirakel eller nå..


Do not let your dreams fly away fly with them instead ✨


Stockholms food på G..

Det som jag och mammi alltid brukade äta när vi bodde i Stockholm, våran favvo!!..som lyckligast nu :D


Buhuhuhuhuhu fett ledsen.

Ja. Jag hade önskat längtat och ja allt.. Och så missade jag det ändå..
Attitude-sthlm! Vet att det är imorgon också men inte hinner jag åka då :(.Jag hade verkligen hoppats på att komma ditt skulle ju ha varit sjuuult kul! Någon som var där?


10 saker ni förmodligen inte visste om mig.

1. Jag måste alltid säga: Hejdå älskar er puss och kram godnatt sov så gott hare bäst älskar er. Till mina kaniner innan jag går och lägger mig.
2. Jag har världens konstigaste sätt att bli av med hicka men funkar always!
3. Jag kan vara hur konstig som helst med allt och alla förutom med en kille jag värkligen gillar eller med någon jag inte riktigt känner.
4. Jag är så jävla mörkrädd så att jag kan inte gå ut när kl är minst 4 (vinter tid).
5. Jag älskar och då menar jag älskar choklad (världens coolaste grej) 
6. Jag har 15st djur
7. Jag kännar typ 200kr i veckan.
8. Jag skulle nästan kunna säga att jag dricker 1liter cola varenda dag.
9. Jag tycker välidigt mycket om mode och hoppas på att bli en modeinköpare en gång i tiden.
10. Jag älskar musik typ världens bästa grej på jorden. 

Hejhej

Detta var kul. 
 

Kul dag idag.

Snusk gubbe på bussen, hatar "honom", bråkat med mammis, förlorat en av mina allra bästavänner, ramla precis ner från trappan.. Happy thanksgiving då..


Trött.drama.

Hej jag är fett dramaaktig (är det ett ord?) och har varit det hela dagen idag bara varit lite allmänt konstig vet inte vad det beror på.. Just nu försörjer jag mig en påse godis a.


Svårt att välja.

Whut up bro?, Hemma från Michelle vi har pluggat en massa engelska (stor vit lögn) och typ chillat och bah älskat Pewwwdiepie. Och ännu en gång kommer ett sådant dramtiskt inlägg så bra som jag är. 
 
Har riktigt svårt att välja. Vet inte riktigt vad jag gör det ända jag gör på skolan är typ trip trappar här och där och är lite varsomhelst förutom i närheten av dig såklart. Jag trodde att du var det lilla extra men tydligen inte..eller?
BAM BAM BAM. hähä. 

SPARA SPARA SPARA.

 

Då var önskelistan för julafton klar..


BAM he said it.

 

Hej blogg.


Mina 4 bästa.

 
 
 
- Visibly clear, Rapid Clear Treatment -

...skulle jag starkt rekommendera.Den till vänster  hjälper mot finnar och håller huden ren och frisk. Den ska även göra skillnad på finnarna på bara 4 timmar! Den har hjälpt mig rätt så bra också.

- Visibly clear, oil-free make-up remover- 
...Det är en smink borttagning som jag använder dagligen. Den tar bort all sorts smink till och med vatten mascara! Den hjälper även mot finnar!

 

- isadora, 100% waterproof extra volume -
...Är min 100% säkrade vatten mascara som jag är helt in love med.Om ni söker hela tiden efter en bra ny mascara för guda skull sluta leta för här har ni den framför era ögon. Man får otroligt bra bra volym och samtidigt helt perfekta fransar. Jag har använt den här mascaran i 2år nu och varje gång den tar slut är det klart den det första jag köper!


- PL3 -  
..Är klart världens bästa läpp balsam! Som hjälper mot ömtåliga läppar. Om du är lite extra tor någon gång och kanske till och med har ett litet sår så går det bara på 5sek så är det borta! Den här är något jag helt klart rekommenderar att köpa!

 

 

 


Min galna lilla resa.

Igår när jag och Tilde skulle åka till stan så gick vi i början bara som vanligt på stan dock utan pengar men men. Sedan när Tilde skulle åka hem med bussen skulle jag gå upp till mammas jobb så skulle hon sen skjutsa mig hem. När jag var framme vid mammas jobb såg jag att hon var i möte och tänkte då ska jag nog inte störa utan istället vara lite smart och gå till biblioteket och plugga lite extra. Kände mig riktigt stolt. Sen efter en halv timme kollade jag i ett fönster för att se att hon fortfarande var kvar på jobbet. Men det var mörkt överallt där så jag tänkte " hon har säkert bara satt säg argt i bilen för att jag kom så sent". Så jag började gå mot bilen jag trodde var våran men då märkte jag ju att det inte var mammas bil. Det var just i det ögonblicket en stor panik kom, mamma var inte här, jag hade ingen mobil,visste inte när bussarna gick, ingen jag visste om fanns på stan. Jag hade inget. Och det börja bli mörkt. Det ända jag kom och tänka på var att jag kunde gå ner mot Ica för att leta där efter någon jag kände( 4km från mammas jobb till Ica.) Det var liksom mitt ända hopp. Eftersom mamma hade glömt bort mig och förmodligen åkt hem. Så jag började gå ner mot Ica. När jag plötsligen mötte Ami, våran musiklärare! Och belive me utan henne skulle jag förmodligen virrat runt på Ica som en idiot. Jag fick låna hennes mobil för att ringa mamma och som jag trodde hade hon glömt bort att hon skulle skjutsa mig. Kan ni tänka er min egna mamma glömma bort mig? Haha helt sjukt.


Nananananana batman.


Här var det en massa pluggande..

Helt otroligt jag var sjuk 1 dag och det sluta med att jag sitter här med 3 No papper 1 svenska papper och ett so yihaa lycka!.. Har jag sagt att allt ska in på fredag?


Fint skrivbord jag har nu btw.


-Dagens outfit-

dålig bild men men. 

-Dagens outfit-


Tvätta skorna sa dom...


Klappa händerna för Lucian biaatch :D

haha yippy jajo, Lucian in dah house.
Idag på skolan hade jag heeelt ok sen på sista rasten var det Lucia träning som jag då hade missat typ tre gånger så jag tänkte att det går säkert helt bra på träningen och sen i sista fall på riktiga Lucian kan jag ju alltid stå som en idiot i ett hörn och sjunga lite falskt med alla andra. Men på slutet av Lucia träningen så fråga dom vilka som var intresserad av att vara Lucia och då tänkte jag "visst, yolo" and guess what? Jag blev lucia så woop woop dags att förbereda säg för att sjunga och vara först i ett långsamt led medans minst 1000 pers glor på än wiie. 


BAM BAM skola imorgon 👊.

Wiie hähä älskar skolan nu. Sjuklingen har blivit till en aktiv människa som längtar till skolan wierd right?
Men eftersom min skola är mer bus och skoj varenda dag så skulle det kunna vara ursäkten till varför jag längtar, det ända jag inte längtar efter är alla ur tråkiga NO, matte lektionerna som jag typ spyr på.


Inte alls kul.

Alla som inte har lust att läsa ett rätt så långt väldigt tråkigt och dystert inlägg varnar jag.

Jag är så himla trött på personer som man verkligen litar på 110% och sen så POFF sviker dom än så otroligt mkt. Så trött på personer som man verkligen längtar efter men trots allt värkar det som jag inte ens betyder något för hen. Trött på andra som skvallrar trött på hen som ignorerar en trött på att jag ska vara så himla dum som kan öppna sig till vem som helst och verkligen lita på dom.

Till er alla, lita aldrig på någon till 100% man vet aldrig. Puss och kram jao.


Är jag riktigt löjlig eller var det här helt otroligt mega kul?


Stan med Mina, Tilde, Lia och Hanna.

Idag efter skolan åkte jag buss till stan vilket var otroligt läskigt eftersom det var första gången jag gjorde det själv från skolan :o . Däremot har jag ju åkt bussen till stan förut men inte från skolan stor skillnad.

På stan träffade jag Mina och Hanna vi hade rätt kul och gick och fika där vi mötte Lia då fick hon hänga på. Efter det träffa vi Tildis på hm och eftersom hon är min buskompis så gick vi in på en herr affär och låssades prova herr kläder och typ låssades att vi tyckte dom passa varan osv. Det som var rätt dåligt av oss var att han som jobbade där märkte att vi inte var allvarliga hähä. Sen när Tilde och Lia skulle med bussen provade jag Mina och Hanna en massa riktigt fula kläder på hm. Och deeet är ungefär vad jag har haft för mig idag, ciao!


Sjuuk..

Och jag hatar det och hatar det. Vissa kanske tänker nej men gud va kul, du slipper ju skolan! Men seriöst hur tänker man då? Sitta hemma och titta på tv hela dagen yihaa. Nä men usch vad tråkigt D: .

Det började med att jag fick riktigt ont i magen och sen börja jag må illa och efter det frös jag ihjäl jag hade 3tröjor, 2par byxor och ett stooort duntäcke och jag frös ändå,ganska imponerande jao.


Stay cool (y)

And I always do B-)


Pluuuuggggaarrrrrrr på!

Idag har jag pratat med Jemma hela morgonen rätt sjukt om du frågar mig.Sen har jag städat hos kaninerna, och nu känner jag mig riktigt duktig med en massa SO jobb sen blir det lite matte jiihhaao.


Now what?


Shrek på tv jaaao

Cool jag är som använder min helg till att titta på shrek. Riktigt mysigt är det i alla fall!


Its fridaaaaaaaaaaaaaaaaaay.

HALLELUJA,hej blogg. Jag suger på blogga yeah. 
Nu som sagt är det fredag sen kladdkaka till efterrätt  yummi. 
 
mahahhahahahhahaha kul.

Fml.

Försöker överleva försöker kämpa för att få tbx dig men det värkar inte finnas något hopp för dig och mig längre.Jag som trodde vi hade något på G..

Rip min iphone.


Jag är på sea-food diet biaatch.

heeeeeeeeej everybody. 
 
Hemma från skolans träsljöd nu (någonstans långt från skolan så vi fick åka buss hemfrån den.)
och har ännu en gång skaffat ett mästervärk :D Hur jag ska fördriva tiden today. 
1. Ut med hundarna och ta hand om kaninerna. 13min
2. Städa. 50min 
3. DATOR AND FOOD TIME HALLELUJA. 3timmar 
 

Ulrik Munther - San Fransisco

Ulriks nya låt så bra som han är ♥.
 

Skola imorgon ser fram i mot det.

not. 
 
Åh, det känns som hela lovet bara var i en eller två dagar så snabbt har det gått olagligt fort.  Men längtar lite trots allt till skolan hähä busigt det där. 

Igår då idag nu.

Igår var jag ju med Erik, Jag var hemma hos honom för andra gången och fick träffa hans föräldrar för första gången vilket var ett väldans pirrande ska jag säga er.. Vi började dagen med att spela lite xbox I guess? inte helt säker på vad det hette så spelnördig är ju jag.. Men hursomhelst sög jag som vanligt.. Vi spelade tsm med en av tjejerna som Erik är morbror till jätte söta var dom! Efter spelandet titta vi på film och bara myste lite granna. Då var då idag är idag. Idag har jag haft friidrott, styrketränning hade vi och för tusan vad jobbigt det var, näe usch! Men det är ju alltid lika härligt efter en träning så man får väl ta det till ett nöje ;) .Nu, ja nu är mamma piss of eftersom jag vägrar gå och läga mig ni vet jag är ju bad girl så jag tänker gå och lägga mig sent, bara för att det är skola imorgon.
De vet du.
 

HAHAHAHHA..

 
HAHAHAHHAHA jag var så söt när jag var liten...
no hate liksom men ibland måste man ju dela med sig.. det värsta är att jag trodde jag var snyggast i världen och la ut det på min blogg jag hade då..
 
 
 
 
HAHAHA

Hej mister bloggen.

Ja hejsan bloggen. Just nu är jag på lite drama flum confused party sorligt livet är härligt humööör så jah. tänkte dela med mig det med er. Idag så har jag gjort precis ingenting. Imorgon ska jag till erik. Min katt är helt ok. Och mitt hår var väldigt fint idag med en gammal tröja jag hitta idag. kommer förmodligen ha på mig den imorgon. Så jah. Det var nog allt puss heeeeeeej. 
 

HAHAHAHA kul.




 
 

Myseeer <3

Har riktigt med mys pys with my friiiend Måsart <3


Tror jag blev smått kär på 1 sekund.

Jag satt och plugade lite idrott (vet lov+läxor=något som inte borde finnas) och lyssnade samtidigt på spotify och  hittade den här snyggingen!
Så vem är den här snyggingen?
Hunter Hayes heter han och så mycket jag vet är han en ny artist och är 21år och är en americansk country sångare mer vet jag inte om honom förutom att han är rykande het och är riktigt duktig på sjunga! ;) 
 
 

RSS 2.0