Dagen i dag.

Idag har jag gått i skolan som vanligt nu för tiden.. Efter skolan följde jag med Michelle till stan då vi shoppa lite och jag fick se på när hon klippte sig. Ååå är sådär apa sugen på att klippa mitt hår D: . Just nu är det FREDAGS MYS yey ❤


Jag suger på att blogga klart slut :3.

Hey pretty littel bom bom.
Ja jag erkänner att jag suger på att blogga.. Men jag har faktiskt en ursäkt för det ;) Min dator är nämligen otroligt seg och helt paj och så är det super tråkigt att blogga från mobilen..xd


Upptagen in da school.

Ledsen att jag inte har bloggat på typ 4dagar men jag har ju som sagt börjat i en ny skola. Och i en klass dårå. Jag har dessutom köpt en skolväska go me!! Första skoldagen var rätt seeg och pinsam men nu antar jag att vi har lärt känna varandra mer. Just nu har jag skypat lite med Madde men eftersom jag är en så duktig flicka ska jag gå och lägga mig så snart som möjligt så mig ser ni imorgon tack och hej eller nå.. xd


Guess what?

Heeeeeeej. Lilla jag har nu skaffat instagram! Om du har lust att vara lite gulli kan du ju följa mig ? :)
Jag heter: klaramartinsson

 


Min heta hest ❤

För er som inte ser det roliga titta på hans frisyr ;)


Polisskolan 3.

Har inte lust att ladda upp videon just nu..xd men den kommer för hoppnings vis upp imorgon. Nu har jag landat i soffan med polisskolan 3 på tv. Ni som inte har sett den.. Jag rekommenderar ;)

 


Sticker till stallet.

Trudele lut! Ledsen att jag inte kunde blogga igår när jag var med Julia :/. Ska försöka ladda upp en video från igår,ikväll. Men nu sticker jag till stallet. Ha det bra så länge! :)


Goddag ur snygga leggings!


Kooooooooooonnsstig

åååå sågg precis att det är något weird med min blogg och fy tusan vad jag stör mig på det vad är detta? Menyn och allt hamnade längst ner och ett inlägg kom upp ditt istället? åå va tusan.. Men det värkar som fler på blogg.se har samma problem är det kanske blogg.se som strular då? OwO

Har du inte råd med Photoshop?

Då har jag bästa tipset för dig! yeyy :D. Det finns en sida som jag vill tipsa om som är helt klart värd att kolla in! Den är nästan precis som vanliga photoshop bara att den har inte precis ''allt''som vanliga photoshop. Sidan har du en länk på HÄR.

Slapp dag (y)

Idag har jag väl mäst bara slappat och degat. Väldigt skönt faktiskt. Imorgon kommer Julia över hem till mig vilket jag ser fram i mot :D. Helt ärligt så har jag inte så mycket mer att säga förutom sho brä.

10 saker jag absolut inte skulle säga nej till.

1.Vem skulle inte vilja ha en walk in closet?.
2. Ha löshår.
 
3. Vore inte det jätte coolt att få smaska i sig en mega stor godisbjörn? :3 (Dom hittar du HÄR)
4. Få äga en snygg vit bikini som passar utmärkt!
5.  Ha hela serien av Pretty little liars.
6. Äga en gitarr.
7. En säckig vit snygg skolväska är precis vad jag vill ha!
8. En sak som jag är riktigt sugen på är en systemkamera :D
9.  En svart jofama 3 skinnjacka säger man inte nej tack till.
 
10. Den perfecta killen, snällhet,snygghet,rolighet,söthet,förståenhet + en massa annat.
 
 
 
 
 
 

Pussen du gav mig fick mig att fråga dig om du vill vara min för alltid ♥

Och jah ja pratar om min hund.

Ett lungnande och fint inlägg från Danny Saucedo.


Sugen på att köpa kanin?

Hej på dig! Jag tänkte tipsa er som bor i närheten av Hudiksvall att köpa kaninunge av mig. Dom är alla väldigt socialla och unnderbaaart söta.
 
Den första kullen jag har är ren Dvärgvädur. I färgerna brun,isabella färgad och mörkgrå. Dom 2 bruna är honor och 1 är mörkgrå sen så har jag 5st isabellfärgade (ljusbeige) som det finns både honor och hanar av.
 
Den andra kullen är en blandras av Dvärgvädur och Holländsk,det är 4st en som redan är bokad. Dom är alla mörk gråa. Och det finns både honor och hanar av dom.
 
Här haru en länk till blocket där jag säljer dem:
KLICKA HÄR
 
 

Panik.

hahaha jag vet att alla stör sig på såna här inlägg men inte jag. så här kommer ett sådant störande inlägg. Jag har verkligen, verkligen! jätte mycket panik till att börja i skolan jag orkar bara inte. Matte hit och dit historia dit och hit NO hit och dit som man verkligen inte fattar ett skit av. Nä fy jag längtar absolut inte till skolan. + allt det här så ska jag börja i en ny skola, ny klass där man bara känner 2 3 människor på denna skola. Skrämande. Jag kanske inte överlever det,jag har ju trots allt inte köpt en skolväska ännu.
 

Bilder från sommarlovet ♥

Eftersom jag inte har något att göra tills kl. 9.. (kl var 6 när jag börja göra det här inlägget..)tänkte jag att det vore lite skoj att ladda upp bilder från sommarlovet so here it come's!: 
 
Syssling från Stockholm.
                                                         
 
 
Midsommar:
Kusinen Emelie :).
 
Min andra swag kusin Andreas ;)
Sööt som vanligt  <3
Bosse bus :D
Från när jag var i Norge hoss mina kusiner:
Efter ha cyklat 4mil :thumbup:
Fniss!..
Från en grotta i Norge:
Från ett museum i Norge:
Framme på arlanda i Stockholm.När jag sov över hoss Madde i 3dagar:
Utsikten från flygplanet.
Hemma i stockholm hoss Madde :D.
HET! ;)
Mjaaoo
Saknar min fin fina madde suuuppperrr muke <33
i Maddes cab:
Efter Stockholm åkte vi hem till mig:
 
När jag  var med Wilma:
När mammas kusin Kjell var och hälsa på från Usa med sin sööööööööötttttttttaaaaaaa dotter Josefin :D :
Från när jag var med Elin och Alice:
Inte bästa kvalitet hehehehe
 
Från när Coolingen Alex och hans mamma och pappa var på besök hos oss:
Om någon undrar så är saken han har runt halsen en doktor leksak..också hade han ätit choklad glass innan jag fota loss på honom :3
Från när Wilma och Julia sov över hos mig:
Wilma är den orange håriga och Julia är den blonda och jag är den jag.
Från när jag var med Mina och min syssling Tua:
Tua är brunetten och Mina är den blonda.
 
Bilder från när mina 2 absolut bästa Jemma och Madde :love: var hemma hos mig och firade min födelsedag och följde med till glada hudik kalaset. Det ända pinsamma i det här är att jag har känt Madde hela mitt liv och kan fortfarande inte stava till hennes namn det är därför jag skriver Madde xd : 
 
Madde är brunetten och Jemma är den blonda.
 
Från glada hudik kalaset med Jemma,Madde,Tua och Alice. Gissa vem som uppträde??! Ulriikk <3
fula närbilder på oss när vi åker karusell:
HAHAHAHA åå ♥
 
När Julia sov över hos mig:
 
Slut och klart för mig hejdå :*
 

Wiiilllmmiisss <3

Idag var jag med Wilma på stan vi börja med att gå in på jambos och köpte en choklad muffin var, yummi ♥.
Sen gick vi ner till MQ hadde hoppas på att hitta en tröja där som jag kollade förra gången på när jag var i stan men tråkigt nog var den inte där längre. Sen gick vi till Ginatricot och hängde där ett låååångt tag. Men nu kommer vi till det roliga efter Ginatricot gick vi in på Kappahl och jag hittade den här ur gulliga rosa prinsses kläningen för typ 6åringar and guess what? Jag går in med Wilma och provar den and guess what? den passa ;)..eller den var inte jätte lät att ta av men men. Sen gick vi till H&M och hade inget speciellt att göra där så vi bestämde oss att testa bhar med dem största push up för skojs skull då.. Sen gick vi till JC och skämde ut oss genom att dansa lite dumt där ine.. haha alltid lika kul med Wilma puss påre :*
 

Grattis bästa mamma!

Idag vakna jag kl 12 för att fira mamma och börja hennes dag med frukost på sängen då fick hon även den "hemliga" presenten som var ett armband som ska ge hopp. Sen lite senare kom en familj som ville boka kaninunge. Efter det åkte jag och mamma till mammas faster och farbror och åt mumsig tårta. Vi slutade dagen med ett dopp i en sjö.
Yey so congratulations to mammi <3


Ica med mommi ♥

Äntligen! äntligen vaknar jag utan en mardröm känns otroligt skönt! Och efter en härlig skål med blåbär och mjölk drar jag i väg till Ica med mammsen see you later guys! 

Mys pys ♥

Har suttit och kollat in vareda svenska Top model avsnitt ikväll med smakskit dollar store godis mysigt! 

Galet!

..eller nästan lite scary dom 3 senaste dagarna har jag vaknat runt kl 10.00 - 10.40 jätte skumt :$.
Brukar ärligt talat vakna mellan minst 12.00 och högst till 02.00..
Idag vakna jag kl 10.20.
Men samtidigt har jag drömt läskiga drömar dom dagarna som t.ex. första dagen drömde jag att jag vart bortrövad andra dagen drömde jag att världen var invaderad av zombies och idag att jag höll på att bli våldtäckt..HAHA!  Skumt. Jag vakna desutom med en svullet öga pågrund av att en myga satte sig där inatt^^
 

Gemets nya blogg!

Hellu,äntligen är jag klar med jemmas blogg och den heter: jemmasw.blogg.se 
Blev super nöjd! Men nu är jag även super trött så tills imorgon så säger jag godnatt ♥

Skyyype + ny blogg till bästavän ♥

Hella dagen idag har jag degat och skypat med Jemma tills nu och vi kom på att jag skulle hjälpa henne med header + mer till hennes nya blogg som jag hade tänkt att dela med mig till er när den är klar! :)
såå vi ses sennare..
 
 
 
Bild från när mina 2 bästa var uppe hos mig dom bor ju i stockholm. Jemma till höger ;)

Sov sött söta sötisar ♥.

 
Innan jag drar mig till sängs tänkte jag berätta hur dagen gick idag... När jag hade fått min lunch (nudlar om någon undrar :3 ) Fick jag gå på stan i 2timmar sen skulle jag ta bussen hem men alla bussar ignorerar mig på något sätt.Jag har en känsla att dom inte gillar mig.Så självklart åker bussen precis när jag kommer dit yeah.. Då fick jag sitta och ''jonglera'' lite på mammas jobb i en halvtimme och sen gå till nästa buss men då när jag kommer till bussen säger dom att dom inte skulle dit jag skulle.Så tillslut fick jag åka med mamma hem.
Fick bara med mig ett par mörk blåa shorts på shoppingen,men köpte även en hemlig present till mamma som fyller år om 4 dagar.Woop woop Klara out!

hahaha söta. ♥


Tandläkarbesök..

Idag gick jag upp kl 9.00 för att hinna till tandläkaren. När jag kom dit var jag lite nervös men jag har hängt runt där rätt ofta nu för tiden så ganska bekväm var jag väl ;). Jag skulle laga mitt jäääääätttteee stora håll med sån där fyllning det var liksom det eller ta bort tanden för dem förklara att tanden var helt död och det låter inte precis jätte bra...Men nu efter 1timme känns det lite bättre. Har varit där 3gånger nu och hållit på med den tanden.. Just nu sitter jag halv trött på mammas jobb och väntar in på att vi ska äta lunch. Sedan ska jag gå på stan kanske ska köpa någon tröja eller så. Så länge får ni ha det underbart puss :*

Bjuder på en smexig bild på mig också ;)


Har gjort ett eget linne!

Hellu idag fick jag för mig att göra ett ''eget'' linne från lite inspration från min vän Vicktoria och från min vän google.se och resultatet blev detta: 
Fickan blev lite cp men till slut vart det rätt bra :D

Smart som man är..

Hellu på er igen! som vanligt kan man inte bli riktigt smartare än Klara Martinsson som precis tappat sin iphone 4s som nu har sprickor på både fram och baksidan..

Hey guys!

Jag som har skaffat den här bloggen heter Klara och är en liten lång rolig typ. Som kommer skriva om min vardag lite random stuffs,vara lite ego bilder hit och dit ibland men det överlever ni nogg! :) Jag kommer desutom skriva lite om mode och min stora förebild och förälskelse Ulrik Munther <3, eftersom jag har en massa djur också inblandat i mitt liv så kommer det nog också att synas. Jag har juh trots allt 2 hästar,2 hundar,5 katter och en kaninuppfödning med just nu 19kaniner 12 kaninungar då men aa.
Jag döpte bloggen till KM.blogg.se eftersom jag heter Klara Martinsson.
 
Så vem är jag?
 
Jo jag är juh som sagt Klara och är 13år ung.Jag bor i Hudiksvall. Mina intressen är väl mycket i mode och sånt nu för tiden men du vet man är juh tonåring ;). Jag har ett stort intresse i hästar och kaniner också.Friidrottar gör jag också men vah ett tag sen nu.. Kan hända att jag spelar lite baskett ibland också. Min naturliga hårfärg är blond men jag färgar mitt hår brunt. gröna ögon. 169cm lång.
 
Det var nog allt ni bör veta. See you later! :*
 
Bilden på mig är rätt gammal någon vecka eller så och då hade mitt blonda börjat komma tbx men igår skulle jag färga ombre hair men mamma är inte den ''bästa'' färgaren..så det vart mer som det brukar se ut när jag färgar det brunt :).

RSS 2.0